Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
připojil jsem si počítač k televizi. Jelikoz mam jen DVI vystup u grafické karty, pořídíl jsem si k tomu redukci na hdmi. Připojil jsem tedy redukci k ní HDMI kabel, ale zvuk mi nejde. Už jsem zkoušel úplně vše. přeinstalovat ovladače, nainsatlovat jiné ovladače a pořád nic. Prosím poraďte co mám dělat. :c
Předem děkuji všem za pomoc a ochotu!
Ještě bych chtěl doplnit, že mam graficko kartu ATI Radeon HD 4800 Series.
Dobrý den, z konektoru DVI žádný zvuk nedostanete. Musíte si ještě propojit PC a TV audio kabelem. Zdravím!
doplněno 29.06.15 13:34:DVI přenáší pouze digitální obraz, ale žádný zvuk. Takže, audio kabel připojíte z výstupu v PC do vstupu v TV (pokud tam je takto označen). Ta redukce to nevyřeší.
doplněno 29.06.15 13:42:Hledejte tam AUDIO IN. Snad dvě "dírky" - bílá a červená. A zřejmě si nastavit v TV i vstup pro PC.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.