Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook: Sorry, this feature isnt available

Od: kouh odpovědí: 3 změna:

Dostal jsem se na facebooku na stránku jedné firmy, napsal jsem jim ohledně jejich služeb, pak mi odepsali..já jim chtěl zase odpovedet, otevřel jsem okno pro zprávu, napsal jsem jim a facebook zprávu neodeslal. Místo toho mi cervenou barvou facebook napsal do zprávy:

Sorry, this feature isnt available right now. Co se to děje? Čím to je? Půjde to?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste to zítra znovu, a mělo by to jít.

hodnocení

0x

"Tento prvek není momentálně k dispozici". Vzhledem k tomu "momentálně" by, jak už bylo řečeno, stálo za pokus napsat zítra znovu.

kouh
hodnocení

Tak se to nezlepšilo a facebook tu funkci blokuje...to je super. Youre temporarily restricted from posting on or creating Pages

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]