Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blbne internet, proč?

Od: repkin* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, mám UPC, tažené kabelem do jejich modemu, z něj do TP link WIFI. Když dám měření na internetu, tak mi to napíše 33,98 Mbps (4,25MB/s) download a 9,62Mbps (1,2 MB/s) upload, 17,24ms ping. Když však prohlížím internet (nic dalšího zapnuté nemám), tak se mi to načítá strašně pomalu. Čím to je a jak to zlepšit? Děkuju.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, no, zkusil bych ještě jiný prohlížeč, zda to nebude lepší. Nebo klasika - vyčistit současný prohlížeč (v jeho nastavení) od cookies a také jeho mezipaměť. Např. u Firefoxu je dobré nepoužívat (vypnout) volbu hardwareové akcelerace. Zdravím!

doplněno 28.06.15 19:02:

Rozumím. No, historie a mezipaměť není to stejné, ale v tomto případě nebude problém jen v jednom přístroji a jednom prohlížeči. A, že se ta rychlost Vašeho připojení dělí mezi všechny přístroje, snad víte. Tedy, např. stahování velkého souboru v jednom přístroji potom může snížit rychlost v dalších přístrojích. Asi bych ještě zkusil restart modemu a potom dotaz na UPC.

repkin*
hodnocení

No máme boma dva notebooky, dva telefony a televizi a dělá to všude :( historii a sušenky jsem už mazal a bezvýsledně.

doplněno 28.06.15 20:17:

Modem jsem už restartoval, ale zkusím to samozřejmě znova. Poraďte jak vymazat mezipaměť? Samozřejmě, že se rychlost dělí vím, ale zapnutý je max. 1 NTB + TV nebo mobil, nikdy ne všechno najednou. Stahování běží normálně, jen načítání stránek je divné :(. Možná fakt zkusím jiný prohlížeč.

kangaroo*
hodnocení

0x

Zkontrolujte v modemu zda pro port 80 (weby) nrmáte nějaké omezení. Když dáte stáhnout soubor ze http://www.stahuj.cz tak vše jede na plno bez omezení? Zkuste jiný web prohlížeč a taky bych projel PC na malware a viry.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]