Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přechod z W 7 Home Premium na W 10

Od: xsimsalabimx* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,vzhledem k tomu,že se blíží přechod k W 10 zajímalo by mě,proč na můj notas s W 7 Home Premium v OEM verzi nedorazila ikonka k přechodu na W 10. Ještě sice není konec července,ale všichni známí a můj druhý notas s W 7 Ultimate už ikonku nákej ten den mají.Kde je problém? Veškeré aktualizace důležité jsou staženy úspěšně.

Děkuji za kvalifikované odpovědi .

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zdack*
hodnocení

2x

Může to být nelegální kopií win.

navi*

Když je v počítači stažená aktualizace KB3035583 z Windows update, tak se tam ta ikona objeví, pokud je ovšem win 7 legální. Navi

xsimsalabimx*
hodnocení

Děkuji za odpovědi,tu aktualizaci ...3035583 mám nainstalovanou již v roce 2011 při koupi nového počítače.Ale nepodařilo se mi nainstalovat aktualizaci 2952664,která podle stránek MS podporuje přechod na W10. No nic počkám...ono se to nák vyvrbí.Hezké prázdniny a děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]