Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soubory DOCX ve Wordu 2003

Od: magdon® odpovědí: 1 změna:

Mám MS ofice 2003 a měl jsem nainstalovaný jakýsi doplněk, který umožňoval přímé otevření souborů s příponou DOCX (XLSX). Musel jsem přeinstalovat všechny programy a tenhle doplněk nemůžu najít. Nevíte někdo, jak se ten doplněk jmenuje? Nejedná se o konverzi souborů, ty soubory se daly přímo otevřít ve Vordu (Excelu).

doplněno 27.06.15 22:44:

ctenar - nene, už jsem to našel. Jmenuje se to "FileFormatConverters" a jednoduše se to přiinstaluje k officu, který pak dokáže otvírat i ty nové soubory zcela přirozeně. Nicméně děkuju.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ctenar*
hodnocení

0x

Microsoft Office /...?

doplněno 27.06.15 22:24:

Odkaz na stahnuti.

Nebo si nainstalujte LibreOffice, ktery je zdarma.

doplněno 27.06.15 22:51:

Microsoft Office Compatibility Pack = FileFormatConverters.exe jak videt z toho odkazu, ktery jsem poslal ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]