Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Procesor jede na 100 %

Od: rasta odpovědí: 1 změna:

Zdravím, už asi čtvrt roku hraju Gta 5, nikdy se nesekalo ani jsem neměl problém s FPS když v tom najednou se mi začlo strašně sekat že se to nedalo vydržet,tak jsem hru vypnul podíval se do správce úloh a zjistil jsem že mi dva programy jménem winnett32b.exe a inet32upd.exe spomalují počítač a kvůli těmto souborům jede procesor na 100% a hra pak nestíhá. Zkoušel jsem ukončit úlohu u těch souborů ,ale hned co jsem to ukončil zase ty soubory najely znova a já už nevím jak to odstranit a z kořenové složky : C:UsersJáAppDataRoamingMicrosoftNetworking nejdou taky odstranit :( prosím poradte :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Widle zásadně neumí odstranit program který běží. Pokud budeš chtít uvedené věci smazat, musíš přejít do nouzového režimu a smazat je až z něj. Jen se bojím že když smažeš win net log on tak se ti pak počítač nepřihlásí k internetu. Nevyznám se ve windowsáckých procesech tak dobře abych to mohl tvrdit na 100% ale jestli má v kolonce kdo ho spouští značku že je SYS tak bych ho nemazal. Jestli je tam že USER tak by to jít mohlo.
Aha tak koukám že to není logon. to mě spletl ten win net

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]