Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce v programu NETTO

Od: athenaise* odpovědí: 4 změna:

Zdravím rádce, v nové práci jsem začala pracovat v progrmu NETTO a ráda bych nějaký manuál. Jen na internetu nic není. Je tu někdo, kdo s ním pracuje také a poradí? Díky. A.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Snáď to bude ten správný odkaz,lebo otázka je dosť stručná.Je to v slovenčine,snáď pomôže.: shop.libra-vahy.sk/...

athenaise*
hodnocení

Děkuji moc Slavco, ale jak jsem jukla, tak to není to pravé. Je to starší program a na internetu taky už není. Ale dík za snahu. A.

ctenar*

Na co to je program, kdo ho napsal, v jakem roce, ...

Programu jmenem NETTO je spousta.

athenaise*
hodnocení

V nové práci jsem krátce a zatím nemám tyhle info, ale je to skladový program pro vedení skladů a příslušné výroby a pak pracují i v Cézaru, což je ještě dosácký program. Ten NETTO je taky starší ale verzi neznám. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]