Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hra Sims bez mechaniky v notebooku

Od: gavrunka odpovědí: 7 změna:
Chci koupit hru Sims,ale nemá na notebooku mechaniku.Lze zakoupit hru a poté stáhnout? Popřípadě lze hru zakoupit na cd a dostat ji nějakým způsobem do notebooku?
Moc děkuji, Pavla

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

junkers*
hodnocení

0x

Tak Power ISO spolehlivě nahradí těch mechanik třeba i šest. Ale ty DVD mají různé ochrany, a zjišťují, jestli jsou opravdu přítomny v mechanice a u Sims teda nevím. Ale do notebooku bez mechaniky tímhle způsobem CD i DVD dostaneš. Je to prostě virtuální mechanika se vším všudy, v průzkumníkovi se ti objeví disk K: třeba, a v tom bude celé DVD, zároveň to ale možná bude problém, protože D: si systém vyhrazuje pro fyzickou mechaniku a virtuálně to písmeno bude přiřazeno jiné. A ty Sims možná budou chtít být spuštěny zrovna z D: Z toho důvodu třeba nemáš nikdy disky A: a B: protože ty historicky patří dávným disketovým mechanikám - budiž jim půda lehká ... :)

doplněno 25.06.15 19:39:

Takže hru zakoupíš *smich* - na DVD, a v PC, které má mechaniku a je na něm nainstalováno Power ISO (třeba) vytvoříš virtuální obraz ISO, bude to soubor, který má asi 4GB nebo tak, i míň ,podle toho DVD. Ten dáš na flešku, strčíš do svého ntb, na kterém též zprovozníš Power ISO, to si soubor osvojí a budeš s ním pak pracovat, včetně spuštění jako s DVD mechanikou.

Junkersi, ale už jsi nenapsal, jak tu hru z DVD dostane do toho počítače ;)

bezkrabice

a co ji koupit někde online a normálně stáhnout? :D

proč to dělat složitě když to jde jednoduše ;)

gavrunka

Děkuji za odpověď :) , to právě v otázce píši, zda to jde... tak nemohu najít kde ... ta varianta mě napadla, ale nenašla jsem kde se to dá takoto udělat :)

gavrunka

Junkers :) Moc děkuji za vyčerpávají odpověď :) ... jen tomu absolutně nerozumím :) ale moc děkuji za snahu :) omlouvám se a děkuji :) :) , ale už jsem snad způsob našla, díky vám všem co si dali tu práci a odpověděli mi :)

bagar*
hodnocení

0x

Koupit přes Origin?

gavrunka

Děkuji za odpověď :) zkusím , díky za tip :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]