Nejste přihlášen/a.
Zdravím, prosím o tip na nějaký program, který je volně ke stažení, který ukládá historii i po té, co je odstraněna z historie a aby neběžel spuštěný viditelně. Jde mi čistě o domácí použití, znáná má dceru a má na něco podezření. Je mi jasné, že tohle není ta nejlepší praktika, ale známá si to prostě přeje. Děkuji za vaše tipy
"Ma na něco podezření".
Nepišete, kolik dceři je, ale spíše než dceru špehovat by byko lepší si s ni promluvit.
I dcera ma svoje soukromi, me by dost vadilo pokud by nekdo tajně sledoval obsah mé práce na PC, je jen moje věc jestli chodim na facebook, seznamku, tuto poradnu popř. na nejaké erotické stranky, nebo se koukam na zpravy.
Takovej program by se mi hodil a to z toho důvodu že dost často hledám podle historie a když je historie hodně plná a hodně záložek taky, zpomaluje se počítač. Tudíž bych měl pomocníka i po vymazání historie.
doplněno 29.06.15 16:49:Tak to je škoda.
Nevíte jestli se dá HISTORIE ukládat jako záložky?.?.?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.