Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bankovní výpis

Od: markys odpovědí: 6 změna:

Zdravím, chtěl bych se zeptat ohledně toho, jak získám výpis z bankovního účtu?

Co tím je přesně myšleno? Já jenom, že potřebuji na paypalu zvýšit limit no a chce to po mě následující věc :

. Bank account or credit card statement

Já opravdu nevím co v dnešní době se požaduje za výpis z bankovního účtu.

Kdyby mi někdo poradil, tak bych mu byl vděčný.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

1x

to si delate srandu? :) pozadejte banku o vypis z uctu *smich*

markys
hodnocení

Bohužel nikdy nikdo po mě žádný výpis z účtu nevyžadoval, tak s tím jaksi nemám zkušenosti, každopádně stále jsem se nedozvěděl co přesně ten výpis z bankovního účtu obsahuje a proč musím kvůli tomu psát bance?

Protože jeslti to chápu dobře, tak to je výpis posledních plateb, které jsem uskutečnil no a v tom případě si to snad můžu vyscreenovat sám a nemusím o to žádat banku a nebo se snad pletu?

hodnocení

0x

A nieje to náhodou podstrčená stránka,že žiada o výpis z účtu? Predsa tam budú váše údaje a všetky potrebné ste predsa už zadali pri zakladaní paypalu.Inak banka vám dá výpis z účtu,pravdepodobne za poplatok,alebo si ho vytlačite z internetbankingu.

joudic*

no koukam ze o Paypalu moc nevite

danys*
hodnocení

0x
Můžete si je vytisknout z internetového bankovnictví nebo si ho vyzvednout v bance. Jinak to je přehled pohybů penez na vašem účtě

samouk*
hodnocení

0x

Pokud máte sjednaný s bankou internetbaking,tak veškeré operace s ůčtem si děláte sám po přihlášení do internetbankingu,tedy i zvyšování nebo snižování limitu.Musíte však mít k dispozici mobilní telefon na který vám banka pošle bespečnostní autorizační kod,který napíšete do určené kolonky,bez něj to nebude fungovat.Jinak snižovat nebo vůbec jakoukoliv operaci s vaším ůčtem musíte dělat pouze osobně v bance.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]