Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám televizi LG. Notbuk chci propojit kabelem abych si mohl spustit na televizi třeba koncert který mám na notbuku. Televize má HDMI IN3 nebo scart AV1 scart AV2 RGB IN. Jaký kabel koupit? Jak to propojit? Děkuji.
Já mám propojenej počítač s TV LG 42LN570S a to kabelem HDMI. Ještě si ale v manuálu od televize zjistěte jakou verzi HDMI vaše televize podporuje. Nejspíš to bude 1.4 a takovej kabel si potom kupte.
Samozřejmě že než to nadatluju tak už sem několikátej.
doplněno 25.06.15 11:52:Samouk: já sem propojil komp s TV a jediný co se stalo že TV mi nabídla volbu HDMI a nam to sem klikl dálkovým ovladačem a bylo. Mám pocit že synchronizace s AV je něco trošku jinýho. Momentálně mi nejde propojit tydlifón s počítačem abych přiložil fotku tak snad později.
Pro propojení noteboku s televizí,nestačí jen zapojit hdmi kabel,ale je také třeba na televizi nastavit AV PROGRAM.Já mám například televizi panasonic se třemi vstupy HDMI,přesněji řečeno HDMI1,HDMI2,HDMI3.Tak tedy na televizi otevřu MENU a vněm NASTAVENÍ ZOBRAZENÍ,potom NASTAVENÍ VSTUPŮ dale HDMI3 -STB a to je vše.Potom z menu odejdu.Po této procedůře je televize připravená pro příjem programů z noteboku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.