Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zrovna jsem vypnul můj druhý notebook a znova zapnul. Ale najednou je jeho display celý ztmavený a nebo trochu zapnutý, že jsem to skoro nepoznal... Přitom když se to načíítá tak je to normální. Vždy se to ztmaví jen když už jsem ve svém účtu. Děkuji
Yep, na druhém monitoru to jde vidět úžasně. Ale je zajímavé, že ztmavené to je až po tom načítání windows. Předtím třeba ty menu kde je safemode atd. to je vidět...
Odchází ti podsvícení.Většinou to je ta trubička pod monitorem.Pokud ještě na monitoru něco vidíš,tak je to ono.Pokud ne,tak odešla grafárna.
Ještě by možná stálo za zmínění to, že když je taková ta animace spouštění systému windows, tak to je normálně barevné a jasné. Kdyby to odešlo tak by nešlo vidět ani to ne?
Napadlo mě, že to může být ovladačema, které jsem dneska stáhnul. Zkouším comp obnovit a snad to pomůže.
BVylo to těma ovladačema... Achjo ty jsi mě s tím flexem a invertoremdost vystrašil :D Nnic už je to v poho snad to tady ještě někomu pomlže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.