Nejste přihlášen/a.
Hledam rozmery pro vyrobu bedny pro starou zakladni desku s pentiem 1. Treba fotky nebo vykres s rozmery bedny AT pocitace.
doplněno 22.06.15 13:29:Mel jsem na mysli neco jako prilozeny obrazek.

0x
Dobrý den, na těchto stránkách najdete řadu informací, které můžete potřebovat pro Váš záměr. Použijte tam tlačítko Vpřed. Zdravím!
doplněno 22.06.15 13:34:No, tyto rozměry získáte, když otočíte tu zákl. desku a změříte si otvory. Ale, už jsem Vám to psal ve Vaší minulé otázce - pokud nemáte správný zdroj, klávesnici s DIN konektorem a jiné správné (dobové) komponenty, tak to staré PC nebude fungovat. Tak, jestli neztrácíte čas.
Klávesnice s konektorem PS2 bude na AT desce fungovat s redukcí PS2/DIN, jediné co případně fungovat nebude, jsou různé přídavné klávesy pro multimédia. Ostatní komponenty lze sehnat buď po bazarech nebo na aukru a podobných místech. Jediné, co může být problém, je myš připojovaná přes COM. Jednu takovou potvoru (můj první PC) s procesorem 386 a celými 4MB RAM dodnes mám a občas i použiji. Jediné, co za ty roky odešlo, je mechanický síťový vypínač. Dokonce i 5¼"disketová mechanika se tváří, jako že funguje.;)
Pokud má desku s Pentiem, tak s jejím rozběhnutím by snad žádný problém neměl nastat. Tam už ta architektura a vzájemná kompatibilita komponentů byla celkem ustálená, v porovnání s deskami osazenými procesory řady intel 8086, 286,... 386 už na tom byly relativně dobře. Jiná kategorie = problémý jsou počítače od IBM byť osazené stejnými procesory od Intelu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.