Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s intermetem

Od: tomas* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

mám router s ADSL Huawei ECHOLIFE HG 520 l. K tomu opakovač DP Link DAP-1320 kvůli špatnému signálu v patře. Opakovač jsem zapojil dle návodu nastavil, počítač ho najde napíše že je připojen, ale neotevřu žádnou internetovou stránku. Nevíte prosím někdo kde by mohl být problém? Moc dobře nechápu, že připojení je vynikající, ale stránku mi to žádnou neotevře. Díky za rady a přeji hezký den

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pravděpodobně bude problém v nastavení adres. Bez bližších informací Váma asi poradit nedokážeme.

"Vynikající" je jen připojení mezi počítačem a opakovačem, tedy síla signálu. To nevypovídá nic o připojení k internetu.

tomas*
hodnocení

Děkuji za reakci, to je mi jasné že je to vynikající mezi počítačem a opakovačem. Můžete mě trošku navést na co se zaměřit, abych to vyzkoušel. Věřím že to bude nějaká maličkost, ale pro nezkušeného se to těžko odhaluje. díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]