Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Herní myš

Od: tarzan2001 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, poraďte mi prosím, jak se jmenuje tato herní myš, našel jsem jen obrázek a chtěl bych si jí pravděpodobně koupit.
Ještě bych chtěl poprosit, jestli by jste mi neporadili jinou herní myšku do 1600,- kdyby tato byla špatná.

Herní myš

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pk*
hodnocení

0x

Vůbec nevím co je to za značku a typ myši... musel by jste to zjistit ... podle mě myš za 1600 kč je úplná zbytečnost... myší je fůra... zkuste zajet do nějakého obchodu s elektronikou a tam si myšky vyzkoušet... jaká Vám nejvíce padne do ruky atd... tahle vypadá špičkově czc.cz/... .. sám sobě chci v blízké době koupit czc.cz/... prý je za ty peníze luxusní.. :)

mysinec
hodnocení

0x

vybírat si myš jen podle obrázku je blbost, může to být taky pěkný šmejd

nebo si ji zkus najít třeba tady czc.cz/... a přečíst si hodnocení, komentáře, popis-vlastnosti a tak

rv*
hodnocení

0x

Nakupuju tuto - zatím nejlepší, co znám.

aliexpress.com/...

pk*

No za 3 stovky nevypadá zrovna kvalitně fashionbox.cz/... ... to už bych bral radši tu A4Tech A9 ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]