Nejste přihlášen/a.
Zdravím!Na ploše mi zůstal soubor, po stažení z emailu, který teď nejde odstranit.Když dám "vlastnosti" objeví se:umístnění C:Documents and SettingsuživatelPlocha;velikost: 0 bajtů; velikost na disku: 0 bajtů.Když ho zkusím přesunout do koše, napíše to hlášku "soubor nelze odstranit: ze zdrojového souboru nebo disku nelze číst.Jak tento soubor odstraním?Předem děkuji za pomoc.
Zdravím!Vyzkoušel jsem "vše" co šlo.Restart počítače,obnova systému, smazat pomocí "Revo" a soubor tam pořád mám.
Zkus ho smazat v nouzovém režimu. Jde ten soubor smazat a pak se tam vrátí zpět nebo nejde smazat vůbec?
Soubor nelze smazat vůbec!Když dám "odstranit", napíše to: soubor nelze odstranit,ze zdrojového souboru nebo disku nelze číst. Jak spustím nouzový režim?
Mackej F8 pred startem windows.
Zkusil bych program unlocker. Pripadne projed disk scandiskem-v tento pocitac klikni pravym tl. na disk, dej vlastnosti, nastroje...
Tak, skončil jsem na výběru:a).kontrola chyb - automaticky opravovat chyby nebo vyhledat nebo pokusit se opravit chybné sektory.
b)defragmentace.
Co mám zvolit?
Tak, na spuštění nouzového režimu jsem přišel.Pokud se přihlásím pod mým účtem, soubor tam je a nejde samzat.Pokud pod administrátorem, tak tam soubor není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.