Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krátkodobé obnovení systému

Od: wladi* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, chci se zeptat na toto: Mám Acer aspire a chtěl bych obnovit system ale jen o den nebo pár dní.Je to možné? Nabízená obnova je náročná na čas a kvůli drobné chybě se mi nechce různé soubory a programy znovu instalovat.Díky za radu.

doplněno 18.06.15 11:58:

Omlouvám se, že jsem nenapsal, že mám W 8.1 a tam není /pokud jsem zatím zjistil, den poslední obnovy atd./ Měl jsem do teď W XP a tam jsem se vyznal, teď je to horší.Prosím o shovívavost.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jednoduše vrátíte starší Bod obnovy z Obnovení systému.

hodnocení

1x

Obnovit systém lze vždy jen k některému uloženému bodu obnovy (nejméně k posledně uloženému). Takže o to, co jste udělal po tomto posledním bodu přijdete. Nic s tím nenaděláte. Proto je vhodné po každé úspěšné náročnější akci (instalace programů, či jiný zásah do systémového SW) vytvořit nový Bod obnovy ručně.

doplněno 18.06.15 14:24:

babkazov - Obávám se, že tazatel chce obnovit systém do stavu, v jakém byl až po vytvoření posledního bodu a to skutečně nejde.

hodnocení

1x

Nabídka start - všechny programy - příslušenství - systémové nástroje - obnovení systému. A tam to je :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]