Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Dneska sem prováděl přeinstalaci win 7.
Nechápu jak je možný že po přeinstalaci mi widousi zabírají na disku skoro 43 giga?!?!?
Samotný win 7 mají 12GB (přitom na dvd mají necelý 3GB) a jak se při přeinstalaci vytváří složka windows.old která podle kompjůtru nechává nějaký soubory z předcházející instalace OS (aby win řádně šlapaly) má skoro 31GB.
Poradil byste mi prosím někdo jak s tím naložit aby to nezabíralo tolik místa?.?.?
Díky za odpovědi.
doplněno 17.06.15 22:53:Ještě se mi při stahování programu Format Factory stáhlo něco co se jmenuje SIMPLICLEAN, nevěděl byste někdo co a na co to je?.?.? Bohužel je v angličtině.
Já měl za to že při nové instalaci OS se disk naformátuje automaticky.
Díky za odkaz, ještě nějakej den počkám abych měl všechno v pořádku a pak to podle toho udělám.
Kangaroo: Disk mám rozdělenej na C: a D: akorát udělat bitovou kopii Windows bude pro mě asi problém protože nemám absolutně tucha jak se to dělá.
doplněno 18.06.15 10:24:Kangaroo a Ernie: teď sem se na to vytvoření bitové kopie podíval trošku podrobnějc a bohužel sem zjistil že to chce zazálohovat všecko i to windows.old a vlastně všecko co mám na tom disku C: . Tak teď nevím ale zdá se že to můj problém neřeší. Já sem se toho windows.old chtěl pokud možno zbavit aby mi to nezabíralo místo na disku.
Jak je vůbec možný že nová instalace sedmiček má skoro 12GB když na dvd má jenom necelý 3Giga?.?.?
Až to budeš mít vše nainstalovaný včetně ovladačů a programů, tak si udělej bitovou kopii Windows a můžeš si pročistit Windows třeba každý týden/měsíc. Jen doporučuji před instalací vytvořit 2 oddíly disku (C a D na zálohy veškerých dat včetně bitové kopie Windows)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.