Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, při prohlížení internetu v mobilu na mě vyskočilo okno, že webová stránka infikovala mobil virem a pak dále něco ve smyslu, ať potvrdím a stahnu si program. Při potvrzení mě to ještě dalo na výběr, zda akci dokončím přes internet nebo googleplay. Když jsem z tohoto okna chtěla vyjet tlačítkem zpět, tak se mi automaticky zavřel celý internet, po otevření internetu na mě opět vyskočila tato okna - zmizela až poté, co jsem zavřela jednotlivé záložky prohlížení, včetně této. Antivirus AVG, ani později Eset mi v telefonu nic nenašel. Co s tím?
Dobrý den, řekl bych, že to byla reklama, která Vás měla vyděsit a donutit si stáhnout (koupit) jejich aplikaci. Možná bude stačit vyčistit si prohlížeč v mobilu od cookies a také jeho mezipaměť. Zdravím!
doplněno 17.06.15 13:34:Je vcelku komické. že jsem něco podobného (hlášení o zavirování PC) viděl i ve vyskočeném okně svého prohlížeče v PC. Tedy, že si mám stáhnout ihned tu aplikaci pro OS Windows. No, a já mám v PC OS Linux. Takže, myslím, že můžete být v klidu.
Něco podobného jsem kdysi řešil na forum.viry.cz/.... Vypadá to pravděpodobně na nějakou hodně naívní a ne příliš solídní reklamu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.