Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky plugin do pc na sledovani tv online

Od: trabifurt* odpovědí: 1 změna:

mám dotaz ohledne sledovani tv online přes VLC Media player,který je doporučen...VLC mám v nejnovější verzi 2.2.1.0 na PC nainstalován na sledování TV online.prohlížeč mám Google Chrome verze 43.0.2357.81.Po kliknutí na nějaký TV program vyskočí tabulka Tento plugin není podporován! viz foto.Proto se ptám kdo může poradit...jaký je potřeba stáhnout plugin aby TV programy šly spustit. Je to asi tak 14 dní,TV programy šly spustit bez sebemenšího problému děkuji všem předem za odpovědi

Jaky plugin do pc na sledovani tv online

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

isteron
hodnocení

0x

Ja zvyknem sledovať napríklad relácie z TV JOJ, ktoré sú neskoro večer, na duhý deň . Na domácej stránke si vyhľadám tv archív príslučnej tv stanice, potom príslušnú reláciu a spustím. Už nepamätám, či treba nejaký plugin, ale mám inštalovaný Adobe flash player, aj VLC, ale neviem, ktorý to prehraje. Zrejme to nastavia na stránke tv joj archív.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]