Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVD nenačte CD

Od: kura* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den.Potřebuju radu ohledně DVD mechaniky.Nenačítá disky.V čem je problém?

Děkuju.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, poškozená mechanika, poškrábaný disk, nečistý čtecí laser v mechanice, špatně vypálený disk nebo špatně vložený disk. Zkuste tam originální, nepoškrábané a čisté CD. Můžete zkusit také čistící CD. Zdravím!

doplněno 17.06.15 09:19:

kura - mechanika je stará a má své odslouženo. Kupte si novou a ona zas bude nějaký čas sloužit.

junkers*
hodnocení

0x

Není DVD mechanika nová moderní a disky 10 let staré? Dělalo mi to taky, starší mechanika načetla vše v pohodě, copy na flešku a měl jsem to.

kura*
hodnocení

remisak*
hodnocení

0x

Není zde uvedeno jaké disky zda vypalené či orginál nebo všechny?

kura*
hodnocení

Mechanika umí DVD i CD.ctěl jsem vypalovat a nic.Zkusil jsem orig. dvd i cd a taky nic.Týden předtím jsem instaloval dětem hru a vše fungovalo.

hodnocení

0x

A umi vubec ta DVD mechanika cist CD?

Hodil by se model te mechaniky.

kura*
hodnocení

Mechanika umí DVD i CD.ctěl jsem vypalovat a nic.Zkusil jsem orig. dvd i cd a taky nic.Týden předtím jsem instaloval dětem hru a vše fungovalo.

ujendys*
hodnocení

0x

nevydržela VHSka víc?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]