Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet L TLM N7

Od: ramirez* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

mám tablet L TLM N7, vím, že za ty peníze nemůžu čekat zázraky, ale po cca osmihodinovém nabíjení vydrží baterie tabletu v provozu zhruba jednu hodinu, někdy se ani nenabije do sta procent, ale třeba jen do sedmdesáti, anebo se při třiceti procentech sám vypne.

Mám tedy nárok tablet reklamovat a je pravda, že i když je záruka většinou na dva roky, tak na baterii pouze rok?

Děkuji všem za odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

remisak*
hodnocení

0x

Třeba u mobilů je záruka půl roku, chce to tuto skutečnost zjistit.

ramirez*
hodnocení

Už jsem si něco zjistil, ono je údajně rozdíl mezi "zárukou" a "životností", kdy na životnost se záruka nevztahuje. Ale v mém případě mi to přijde jako docela extrém, aby byl tak rychle vybitý, spíš bych to viděl na nějakou hardwarovou chybu. Takže zkusím uplatnit záruku a informovat se na obchodě.

Já dotaz spíš směřoval, jestli tu někdo nemá podobnou zkušenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]