Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde nebo jak koupit?

Od: hanils* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

našla jsem na amazon.com pouzdro na notebook ( amazon.com/... ) a chtěla bych si ho objednat, ale s nakupování na amazonu nenám žádné zkušenosti.

Poradil by mi někdo jak se zde nakupuje a jakou kvalitu mohu očekávat? Nebo popřípadě kde se nechá koupit jinde? :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, přečtěte si pravidla poradny a nevkládejte stejný dotaz dvakrát - potom to je nepřehledné. Zdravím!

poradte.cz/...

hanils*
hodnocení

Přijde Vám dotaz totožný? Ano, včera jsem se ptala kde bych ho sehnala, ale odpovědi nebo rady jsem se tu nedočkala, tak jsem to zkusila jinde a tam mi alespoň poradili amazon. A zkusila jsem to tu dnes znovu, ale s jiným dotazem - jak se nakupuje na amazonu, popříp. kde to mám koupit jinde. Dle mého názoru nejsou tyto dotazy stejné.

josnow*
hodnocení

0x

Podle letmého pročtení nejsou zákazníci z tohoto pouzdra nijak zvlášť nadšení. U Amazonu není problém zaplatit platební kartou (povolé internetové platby). Pokud Vám nevadí, že za poštovné zaplatíte skoro to samé jak za vlastní pouzdro (19,99 + 16,48 USD)... Podobná pouzdra jsou i na ebay, ale vše z USA, takže poštovné ranec. Snad budete mít štěstí jinde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]