Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
našla jsem na amazon.com pouzdro na notebook ( amazon.com/... ) a chtěla bych si ho objednat, ale s nakupování na amazonu nenám žádné zkušenosti.
Poradil by mi někdo jak se zde nakupuje a jakou kvalitu mohu očekávat? Nebo popřípadě kde se nechá koupit jinde?
Dobrý den, přečtěte si pravidla poradny a nevkládejte stejný dotaz dvakrát - potom to je nepřehledné. Zdravím!
Přijde Vám dotaz totožný? Ano, včera jsem se ptala kde bych ho sehnala, ale odpovědi nebo rady jsem se tu nedočkala, tak jsem to zkusila jinde a tam mi alespoň poradili amazon. A zkusila jsem to tu dnes znovu, ale s jiným dotazem - jak se nakupuje na amazonu, popříp. kde to mám koupit jinde. Dle mého názoru nejsou tyto dotazy stejné.
Podle letmého pročtení nejsou zákazníci z tohoto pouzdra nijak zvlášť nadšení. U Amazonu není problém zaplatit platební kartou (povolé internetové platby). Pokud Vám nevadí, že za poštovné zaplatíte skoro to samé jak za vlastní pouzdro (19,99 + 16,48 USD)... Podobná pouzdra jsou i na ebay, ale vše z USA, takže poštovné ranec. Snad budete mít štěstí jinde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.