Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz,
Jak nastavit při nahrávání videa na YouTube to, aby se uživateli při kliknutí na odkaz s tímto videem otevřelo rovnou celé okno.
Jako třeba toto:
Zadal jsem odkaz s adresu a rovnou se objevilo celé video...
Dobrý den, tady odkaz na YouTube nevložíte - převede se hned na video. Ale, když v tom odkazu na video smažete tuto část "watch?v=" a napíšete tam "v/", tak se video otevře v okně. Zápis je bez uvozovek! Zdravím!
doplněno 14.06.15 19:46:Nemáte zač.
je to tak, a dají se nastavit i další parametry (autoplay, přehrávání od urč času, kvalita...), třeba tady http://www.techairlines.com/youtube-parameters/
odkaz nikde jinak podle me je to prasarna a video bych hned zavrel... ja si rozhoduju, jak se budu na video divat!
Ten odkaz se mi nedaří vložit. Resp, ho ve formuláři vložím, ale nenanhraje se. Ok. Myslel jsem to tak, že když kliknu na nějaký odkaz, třeba v mailu, tak se mi otevře stránka YouTube, kde je několik miniatur videí, já si kliknu na to požadované, pak případně zmáčknu fullscreen a video mi běží přes celou obrazovku. No a někdy mi v mailu příjde odkaz na video na YouTube, kliknu na něj a okamžitě se mi video přehrává na celé obrazovce. Jakoby to byl film, který jsem otevřel v nějakém přehrávači...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.