Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fullscreen na YouTube

Od: knirek* odpovědí: 5 změna:

Mám dotaz,

Jak nastavit při nahrávání videa na YouTube to, aby se uživateli při kliknutí na odkaz s tímto videem otevřelo rovnou celé okno.

Jako třeba toto:

doplněno 14.06.15 19:17:

Zadal jsem odkaz s adresu a rovnou se objevilo celé video...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, tady odkaz na YouTube nevložíte - převede se hned na video. Ale, když v tom odkazu na video smažete tuto část "watch?v=" a napíšete tam "v/", tak se video otevře v okně. Zápis je bez uvozovek! Zdravím!

doplněno 14.06.15 19:46:

Nemáte zač.

youtuber

je to tak, a dají se nastavit i další parametry (autoplay, přehrávání od urč času, kvalita...), třeba tady http://www.techairlines.com/youtube-parameters/

knirek*
hodnocení

Tak to smekám a klaním se. Vše perfektně funguje. Jste dobrej! *frajer*

Děkuju.

joudic*
hodnocení

0x

odkaz nikde *nevi* jinak podle me je to prasarna a video bych hned zavrel... ja si rozhoduju, jak se budu na video divat!

knirek*
hodnocení

Ten odkaz se mi nedaří vložit. Resp, ho ve formuláři vložím, ale nenanhraje se. Ok. Myslel jsem to tak, že když kliknu na nějaký odkaz, třeba v mailu, tak se mi otevře stránka YouTube, kde je několik miniatur videí, já si kliknu na to požadované, pak případně zmáčknu fullscreen a video mi běží přes celou obrazovku. No a někdy mi v mailu příjde odkaz na video na YouTube, kliknu na něj a okamžitě se mi video přehrává na celé obrazovce. Jakoby to byl film, který jsem otevřel v nějakém přehrávači...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]