Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Avast Free (bezplatný) změny v době platnosti

Od: ronyx* odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny,
chtěl jsem mamince nainstalovat antivir Avast Free, tak jako v minulosti. Býval na jednu registraci na 1 rok. Udělal jsem to tak, jako v minulosti, ale nyní mi Avast hlásí, že je bezplatný jen na 1 měsíc (30 dnů).
Nevíte někdo, jestli se něco změnilo, jestli je opravdu bezplatný místo 1roku už jen na 30 dnů?
Další otázka - nemáte nějaký tip na jiný dloudobě bezplatný funkční antivir (nejlépe v češtině), který zbytečně neobtěžuje uživatele (mamince je 80 a každá zbytečná hláška ji zbytečně děsí)?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavel56*
hodnocení

2x

Trošku jste se nechal zmást pokud nainstalujete Avast a registrujete máte 30 plnou verzi nevím teď jestli tu Kompletní

Internet Security nebo premiér a pak přejde na free verzi na 1 rok

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, můžete zkusit program Comodo - je to freeware a v češtině. Zdravím!

P.S. Zde (na poradně) je vcelku doporučován.

zdarma.org/...

doplněno 15.06.15 14:12:

ronyx - pokud budete instalovat jiný antivir, tak nejdříve ten původní zcela odinstalujte, resp.

půjde to až po jeho kompletním vypnutí. Myslím, že si umíte nalézt i jinde produkty Comodo.

Nemusí být v PC všechny (jako balíček), ale všechny jsou zdarma.

pavel56*
hodnocení

0x

Trošku jste se nechal zmást pokud nainstalujete Avast a registrujete máte 30 plnou verzi nevím teď jestli Kompletní

Internet Security nebo premiér a pak tu free verzi na 1 rok

ronyx*
hodnocení

Díky za rady. Zkusím vyčkat měsíc, jak se bude Avast chovat a pokud by nepřešel na free verzi, zkusím nainstalovat to Comodo.

pavel56*

budou ti vyskakovat hlášky asi 14 dní před koncem aby jsi si zakoupil plnou verzi a myslím že tu plnou verzi budešš muset odinstalovat teda pokud jsi ji instaloval už si to moc nepamatuji mám eset plnou verzi už rok a jsem spokojený

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]