Nejste přihlášen/a.
krajní nespokojenost s programem hamachi 1.0.2.5. přestalo samo fungovat, reinstaloval jsem XP, fungovalo jeden den, a teď tohle:
(nejdřív to napíše to dole s křížkem červeným a pak to nahoře s otazníkem)
nepomůže udělat to co tam píšou, nepomůže reinstal, nepomůže nic, provider tvrdí že mám všechny porty forwardované, takže by mi mělo jít zakládat hry i bez hamachi po mé veřejné IP (což nejde). svízelná situace pro člověka závislého na paření online her. už mě nebaví se s tím programem zlobit.
A zkusil si úplně deaktivovat firewall? Může mít zablokovanou IP adresu přes kterou hraješ na Hamachi. Já to měl stejně, dokud sem to nepovolil.
to neumím. mám uplně nový WinXP, firewall jsem neinstaloval, mám jen Avira Guard, ale to je snad jen antivir. myslíš vypnout windousáckej firewall (službu Firewall) v msconfigu, nebo jak se to dělá?
Ale to ne.
"Start - Ovládací panely - Zabezpečení - Povolit program v bráně firewall". A mělo by to být vyřešeno.
Nemyslel sem že by ho měl mít deaktivovaný pořád. Jen by se na tom odzkoušelo, jestli to bude potom fungovat. Pak samozřejmě povolit. Já mám Kerio a dělalo mi to samé. Tak sem deaktivoval, vše fungovalo, tak sem pak řešil dál a povolil přístup Hamachi.
já jsem to mylsím zkoušel i s vypnutým fajawólem, ale nepomohlo, ok, zkusím tu výjimku, ještě nějaký port tam jde povolit, co byste tam vyplnili?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.