Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hamachi definitivně nefunguje

Od: jaromir83* odpovědí: 8 změna:

krajní nespokojenost s programem hamachi 1.0.2.5. přestalo samo fungovat, reinstaloval jsem XP, fungovalo jeden den, a teď tohle:

img511.imageshack.us/...

(nejdřív to napíše to dole s křížkem červeným a pak to nahoře s otazníkem)

nepomůže udělat to co tam píšou, nepomůže reinstal, nepomůže nic, provider tvrdí že mám všechny porty forwardované, takže by mi mělo jít zakládat hry i bez hamachi po mé veřejné IP (což nejde). svízelná situace pro člověka závislého na paření online her. už mě nebaví se s tím programem zlobit.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasdax*
hodnocení

0x

A zkusil si úplně deaktivovat firewall? Může mít zablokovanou IP adresu přes kterou hraješ na Hamachi. Já to měl stejně, dokud sem to nepovolil.

jaromir83*
hodnocení

to neumím. mám uplně nový WinXP, firewall jsem neinstaloval, mám jen Avira Guard, ale to je snad jen antivir. myslíš vypnout windousáckej firewall (službu Firewall) v msconfigu, nebo jak se to dělá?

sasdax*

Zkus to a uvidíš.

al*

Ale to ne.

"Start - Ovládací panely - Zabezpečení - Povolit program v bráně firewall". A mělo by to být vyřešeno.

sasdax*

Nemyslel sem že by ho měl mít deaktivovaný pořád. Jen by se na tom odzkoušelo, jestli to bude potom fungovat. Pak samozřejmě povolit. Já mám Kerio a dělalo mi to samé. Tak sem deaktivoval, vše fungovalo, tak sem pak řešil dál a povolil přístup Hamachi.

No dyd to AL prave popsal ;)

jaromir83*
hodnocení

já jsem to mylsím zkoušel i s vypnutým fajawólem, ale nepomohlo, ok, zkusím tu výjimku, ještě nějaký port tam jde povolit, co byste tam vyplnili?

img518.imageshack.us/...

jaromir83*
hodnocení

co se tam má vlastně vyplňovat v Hamachi, Nastavení, Připojení a v Mista v síti ty IPčka atd. aby to fakalo? mě to fungovalo 1 den, pak přestalo samo od sebe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]