Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomale Wifi pripojeni 1m od routeru

Od: strnad® odpovědí: 3 změna:

Ahoj mame TP Link TL-WR741ND. Viz obazek. Je to pomale jak svina. Nacteni stranky trva i nekolik minut. Naprimo kabelem je to rychle jako z praku. Snazil jsem se prehazet i kanaly - bylo tam defultni nastaveni 1+13, tak jsem se dival, kde je to nejmin zasvinena a dal to 9+(ten druhy kanal se tam uklada automaticky 13) Muzete me nejak nasmerovat, co by s tim mohlo byt? Jiny router na vyzkouseni nemam, ale tipnul bych, ze problem bude v nem. Ale necham si poradit. DIK

Pomale Wifi pripojeni 1m od routeru

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkusil bych WiFi router vyresetovat do továrního nastavení a poté znovu nakonfigurovat dle některého z návodů na webu.

wifi
hodnocení

0x

Mám 743 a 843 Připojení žádný zázrak, ale to je spíš internetem. Pouze někdy musím restartovat, při tom se hlásí, že je připojen. Což takhle dát poslední Firmware pokud není. Pozor záleží na verzi.

cz.tp-link.com/...

hodnocení

Nic nepomohlo, jen vymena routeru za novy :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]