Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak automatické aktualizace celého PC?

Od: misa503® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Mám Win 8.1, Firefox, stolní PC - monitor + bednu na zemi.

Při vypínání PC se mi vždy objeví tři možnosti : Režim spánku nebo vypnout nebo restartovat - aktualizovat ...

Dříve se mi objevovalo více pouze nabídky : Režim spánku nebo vypnout nebo restartovat.

Aktualizovat se objevovalo jen občas.

Nyní již několik měsíců se mi objevuje v třetí možnosti : aktualizovat a restartovat.

A měl bych prosím dotaz, zda by nebylo někde možné nastavit v PC automatické aktualizace všeho, abych nemusel

při vypínání vždy volit třetí možnost : aktualizovat a restartovat.

Rád bych volil jen vypnout.

Připadá mi až nenormální, aby se vždy při snaze o vypnutí PC musel vždy počítač aktualizovat a restartovat.

To restartování - nevadí to často? V podstatě každý den.

Děkuji za případnou radu či nápad.

Jak automatické aktualizace celého PC?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Máš to nastaveno takto?

Jak automatické aktualizace celého PC? #2
hodnocení

Měl jsem zaškrtnutý i spodní čtvereček, tak jsem zaškrtnutí dolního čtverečku zrušil.

Objevilo se mi aktualizovat, ale v příloze je vidět že mi to neproběhlo, jak má, tak nevím proč.

Jak automatické aktualizace celého PC? #3
Jak automatické aktualizace celého PC? #4
Jak automatické aktualizace celého PC? #5
hodnocení

Mám to nastavené přesně tak, ale v historii aktualizací se píše, že nebyly aktualizace nainstalované.

Zkusil jsem dát aktualizace ručně, ale zase mi to píše, že došlo k potížím a aktualizace se nezdařilo nainstalovat, tak již nevím jak mám zajistit automatické aktualizace. Mám Win 8.1 - 64

Děkuji za případné rady. Jsem jen uživatel PCm tak nevím jak dále.

hodnocení

0x

Z těch 3 možností vyber vypnout, ono se Ti to nainstaluje při příštím zapnutí, třeba zítra; restartovat nemusíš vůbec, a pokud máš nastaveno automaticky aktualizovat, nestaráš se o ně.

hodnocení

Tak to se mi právě neděje při příštím zapnutí. Stále mi to ukazuje aktualizovat a restartovat při zapnutí PC, i když jsem to při ukončení na PC aktualizoval a restartoval.

Zapnul jsem PC a než jsem vložil přihlašovací heslo, tak jsem vyzkoušel klik na vypnutí - možnosti a zase se tam objevovala možnost aktualizace a restart.

Tak nevím co s tím.

Když jsem si toho nevšímal a dával jen vypnout, tak jsem asi po týdnu dal aktualizovat a restartovat a objevilo se mi, že se provádí 1 z aktualizací ze 38 a dobu to trvalo než vše se z aktualizovalo, pak restartovalo, takže to asi není blbost, když mi to píše aktualizovat a restartovat. Po tomto procesu aktualizací se mi již objevilo : režim spánku nebo vypnout nebo restartovat.

Tedy již žádná možnost aktualizace.

Počítač jsem vypnul, ale při dalším zapnutí PC se mi zase nabízelo : aktualizace + restart.

hodnocení

0x

Ten dotaz na aktualizaci je rozumný a oprávněný. Ona taková aktualizace může znamenat, že se počítač bude půl hodiny vypínat nebo půl hodiny startovat. A to se někdy může hodně nehodit. Visty aktualizaci spustily, i když jste zvolil vypnutí. To byla prasárna hrubého zrna.

Osmičky při vypnutí aktualizace nespouští, až po zapnutí, ale netrvá to dlouho; asi minutu, mám je asi 2 měsíce a zatím to delší nebylo. Anebo zbývá automatiku vypnout a dát ručně, jako u 7ček.

hodnocení

Dříve mi to tak taky dělalo, ale nevím proč je to nyní jinak. Počítačům spíše nerozumím.

doplněno 15.06.15 04:52:

Tak bude chyba asi někde jinde, když mi to nejde aktualizovat a proto mi to asi stále nabízí při vypínání možnost aktualizace + restart.

doplněno 22.06.15 05:34:

Tak jsem zkusil nainstalovat balíček aktualizací, také mi se nenainstalovalo, tak nevím proč.

Děkuji za případné rady.

Jak automatické aktualizace celého PC? #6
Jak automatické aktualizace celého PC? #7
Jak automatické aktualizace celého PC? #8

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]