Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych se zeptat někoho kdo se vyzná v paypalu na to, jak se dá zvýšit nějaký ten limit?
Protože když si jako normální uživatel založim účet tak tam mám nastavený limit na 68 tisíc KČ s tím, že potom už nemůžou pravděpodobně chodit peníze, no a já by jsem se chtěl zeptat jak se to dá navýšit na nejlépe neomezený limit?
Když vlastně zažádám o navýšení a všechno potvrdim co je třeba tak poslední co je po mě požadovaný tak je občanka a případně i řidičák, které jsem tam už zaslal asi 2x a stále se nic neděje, paypal neodpovídá a stále je tam jen ta šipka "To Do"místo toho, aby se tam změnilo na to "In Progress"( gyazo.com/... ), takže by jsem se chtěl zeptat co dělám špatně a jak se tedy dá ten limit navýšit a případně nakolik to jde maximálně?
Díky za odpověď.
Provide identification je treba tam uploadnout potvrzeni o bydlisti, obcanku atd, je tam urcite napsano presne, co chteji... takto se musi prokazat kazdy, proto Paypal patri mezi nejbezpecnejsi platebni sluzby
doplněno 13.06.15 12:26:ano muze to i trvat, nicmene to nestaci, urcite chteji i nejaky dokument s potvrzenim adresy
napriklad vypis z uctu apod, neco oficialniho zaslaneho na vasi adresu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.