Ahoj mám dotaz včera mi přešel email z dowodedarywa@hotmail.com a dnes z tytefyjyziku@hotmail.com ve znění že si mám aktualizovat učet nebo bude do 3 dnu zrušen podle mě je to podvod,co mám dělat?Your account hass been limitedPlease Update Your Account InformationDear xxxx@xxxx.cz(muj mail),We have limited access to your PayPal account temporallyYou received this message due to Validated Information in your account.Please update your information promptly so that you can continue to access all the benefits of your PayPal account. If you don update your information within 3 days, Your account will be closed. We are sorry for the inconvenience, but we are working hard to maintain the confidentiality of your information.Login to update your accountSincerely,PayPal
Označit email jako spam a rovnou smazat. Rozhodně se ke svému PayPal účtu nepřihlašujte přes link z e-mailu. Vyzradil byste tak své přihlašovací údaje.
maily od paypalu chodi pouze z tohoto emailu service@paypal.com, rozhodne NE z hotmailu, pokud mate podezreni, ze ucet je limitovan, prihlaste se na paypal.com rucne, to se tyka uplne vseho obecne, ikdyz mail muze vypadat jakkoli duveryhodne, tak se prihlasit do dane sluzby beznou cestou pres www a neklikat na nic v mailu. Pokud je cokoli pravda, oznameni bude ve vasem accountu po prihlaseni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.