Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Chtěl jsem si nainstalovat aplikaci netSoftware- výzkum NetMonitor Panel na notebook.Ale nejde to a ukazuje mi to- Systém Windows nemůže najít položku Install.exe.
Co bych měl udělat,aby mě to šlo naistalovat? Měl jsem to nainstalovaný a fungovalo to,ale před 14 dny se to ztratilo z notebooku z ničeho nic.Děkuji.
Dobrý den, a máte tu aplikaci rozbalenou z archívu, resp. není to jeden soubor RAR nebo ZIP? Jak tu instalaci zahajujete - na jaký soubor klikáte? Zdravím!
doplněno 12.06.15 06:53:Aha, tak ono se jedná o opakovanou instalaci. Ovšem, ten odkaz je pouze pro stažení a nikoliv instalaci (nemohu to ověřit - nemám zájem to stahovat). Takže, zřejmě po vyplnění mailu si stáhnete tu aplikaci. Ta bude možná EXE nebo v archívu. Archív se musí rozbalit a tam už by měl být soubor EXE, který odklepnete. Ale, to už jste přeci vše musel jednou dělat.
doplněno 12.06.15 06:59:No, já bych před tou instalací provedl čištění (hlavně registru) programem CCleaner. Asi tam v PC zůstal nějaký zbytek té aplikace z minulosti. Neznám přesné podmínky a využití této aplikace - možná je problém v té mail. adrese, možná se program nestáhne celý (což můžete stahování opakovat). Když ten program stáhnete, tak přeci vidíte (pokud je to archív), zda obsahuje instalační soubor EXE.
doplněno 12.06.15 07:09:No, stahovat to právě nehodlám, resp. stejně mám OS LInux, nevím co to je za program a hlavně nechci zadávat svůj e-mail. Potom mně budou chodit nějaké ptákoviny do mailu a já se budu jen divit. No nic, pokud nebudete mít v PC ten instalační soubor, tak nic nenainstalujete. Ale, program jste si již zkusil, tak nevím, jak moc ho potřebujete - jestli to dobře chápu, tak stejně funguje pouze krátce a potom se z PC vypaří. Já mám rád svůj PC pod kontrolou a bez experimentů, resp. si je sám organizuji .
pl.panelcz.gemius.com/... .Toto to je a podle instrukce se řídím.
doplněno 12.06.15 06:54:jo dělám a stejně to nejde...
doplněno 12.06.15 07:03:nevidím ,ale zkuste si to stáhnout a uvidíte hmm
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.