Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalita zdroje

Od: matex* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, chtěl byhc se zeptat na můj zdroj. Nedokáži určit jeslti je kvalitní, nebo ne. Našel sme ho prodávat jen zde aliexpress.com/... Chci si kupovat nový hardware a tak nechci skončit u toho, že mi vyhoří pc kvůli zdroji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sunset*
hodnocení

2x

Tak to vám řeknu zcela přesně - váš zdroj vám dodává drogy nekvalitní...

matex*
hodnocení

omlouvám se, dla sem omylem sem vložil rozepsanou otázku... už jsem opravil

sunset*
hodnocení

0x

No tak vážně - především je drahý jako čert. Proč zrovna tenhle za cca 4200 Kč? Porovnatelný jsem našel za polovic, byť nevylučuji, že jsem něco přehlédl.

rv*
hodnocení

0x

Je tolik normálních zdrojů za rozumné peníze a vy si vyberete právě ten drahý. Jestli na to máte, běžte do toho. Zdroje v PC, kolem kterých jsem se pohybovat, stály tak 4x méně a fungovaly či stále ještě fungují řadu let.

hodnocení

0x

Značka Delta je dobrá volba, protože jejich zdroje obsahují kvalitní kondenzátory a vůbec jsou celé předimenzované, tudíž mají i velkou výkonovou rezevru. Tyto zdroje se nakupovat hodně vyplatilo, protože se daly v ČR sehnat do 900-1000,- nové, tudíž tento za takovou pálku nemá smysl kupovat, sice ano kvalitní je, pokud to není nějaký "fake", ale za takovouto čtyřnásobnou cenu + doprava, je opravdu blbost ho takto kupovat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]