Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký tablet. Android nebo Windows

Od: kejikl® odpovědí: 10 změna:

Zdravím všechny rádce.
Potřeboval bych radu od z první ruky od vás co máte tablet.
Řeším zda koupit tablet s androidem či Windows. Měl jsem v ruce aukro.cz/...

a bylo to celkem pomalý a nebylo možné hrát hru ve flashi www.mafia-battle.cz
Uvažoval jsem proč? Ten tablet by to hardwarově měl zvládat. Není to tím androidem? nebylo by lepší koupit něco s Windows? Třeba aukro.cz/... něbo něco jiného aby ta hra jela?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mělo by to být uplně jedno, protože jak píšete je to hra ve flashi a tu rozjedete jak pod win tak i pod androidem. Jen od jiste doby neni flash player pro android ke stahnuti v google obchodu, takze si jej musite nainstalovat jinak - napr odsud:

helpx.adobe.com/...

Najdete si jen svoji verzi Androidu a nainstalujte potrebny flash.

Jinak ja pouzivam browser prohlizec Dolphin , ktery ma i flash doplnek a z zadnym flashem problem nemam. Tu hru jsem rozjel i na mobilu (Samsung galaxy s2 s adroidem 5.1.1 (Lollipop))

hodnocení

Díky za odpověď, na těch dvou androidích tabletech, jsem žádný flash nedoinstalovával, jednalo se o stav po resetu do továrního nastavení tak nevím jestli je to tím Dolphinem? Pokud by v těch tabletech nebyl flash, tak by se ta hra ani nespustilla. Mě se spustila, ale s takovými lagy, že byla nehratelná. Na stisk tlačítka o reagovalo až po třeba 30s.

hodnocení

0x
Dobrý den. Velmi krátce. Já osobně dávám přednost Androidu před Windowsem. Kamarád má mobil s Win a nejde mu tam stáhnou žádný program .exe a jiné formáty.
hodnocení

Mohl bych vás poprosit, zda by jste na vašem androidu nezkusil výše uvedenou hru. Je nutná registrace.
Sháním funkční konfiguraci tabletu, kde by to jelo.

hodnocení

Prosím, nenajde se někdo s tabletem, kterému by hra jela?
Nic se neinstaluje, hraje se v okně prohlížeče. Po zavření prohlížeče máte systém ve stejném stavu jak před hrou.
Dnes jsem zkoušel druhý android a taky to nejelo. Není někdo s Windows?

hodnocení

Tak hra vyzkoušená na v pořadí už třetím androidím tabletu. Adobe flash na něm byl nainstalován.
Výsledek naprosto stejný, hra se ani nenačte, naběhne 97% a sekne se to.
Chtěl bych nějak vyzkoušet tablet s Win, bohužel nemám jak. Zde ho zřejmě nikdo nemá. :(

hodnocení

Tak ještě pro jistotu doinstalován Dolphin, chová se to stejně. :(

vklus

A co chceš na widlích zkusit? Mohu otestovat, ale hoď odkaz na to.

hodnocení

Pokud máš tablet s win, byl bych moc rád.

Potřeba se zaregistrovat na www.mafia-battle.cz a zkusit hrát. Stačí minutka.

Děkuji mnohokráte.

hodnocení

Jen se připomínám. :/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]