Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počítač mi odmítá posílat mejly

Od: babusa* odpovědí: 7 změna:

Mám notebook, Windows 7, prohlížeč google.Dnes od odpoledne mi nejdou posílat mejly.Ke mně chodí normálně,ale jak chci přeposlat nebo sama někomu něco napsat a mejl poslat,odmítá mi to.Zkusila jsem hodinku počkat,restartovat i počítač vypnout,ale nic.Zkusila jsem poslat i jen jednu větu,ale stále píše "zprávu se nepodařilo odeslat,byl překročen limit frekvence odesílání".Nic jsem nepřekročila,vymazala co se dalo,nechápu to.Nevím si rady,na můj mejl čekají a ani nemůžu napsat,že mi to nejde .Poradíte?Polopatě?Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

helpdeskseznam
hodnocení

2x

Dobrý den,

Z technologicko-bezpečnostních důvodů je provoz na poštovních serverech kontrolován a udržován nastavenými limity v mezích kapacity systému. Tyto limity jsou nastaveny tak, aby při bežném použití schránky uživatele nijak neomezily. K překročení hranice limitů dochází pouze při nadměrném zatěžování emailové schránky příchozí poštou. Další zprávy jsou pak v určitém časovém pásmu odmítány a vraceny zpět odesílateli. Po uplynutí této ochrané lhůty jsou zprávy opět standardně doručovány/odesílány.

babusa*
hodnocení

Příchozích zpráv mi za celý den přišlo 6,já jsem za celý den odeslala pár fotek a zpráv 14,což snad není hodně na to,aby se mi to nějak zahltilo nebo se tím překročila hranice limitů.Bývaly dny,kdy jsem toho posílala hodně i zpráv chodilo hodně a ještě se mi to nestalo.Třeba když nejsem doma pár dní,mívám tam i přes 100 mejlů,které přečtu a přepošlu,čili tam bych to snad chápala.blbé je,že z druhé strany mi píšou a čekají odpověď,ptají se proč nereaguju a já ani nemůžu napsat,že mě "mašinka" odmítá odpověď poslat, telefon na ně nemám.Trvá to už od půl 3.

emaily

Buď máte napadený počítač, a nějaký spambot používá vaši schránku k rozesílání spamu, nebo jste opravdu překročila nějaký limit (může být i za delší období, nevím). Vypadá to na častý problém google.cz/...

Máte e-mail na seznam.cz?

Můžete:

*počkat až to zas půjde (pár hodin, nebo dnů? nevím)

*projet počítač antivirem, a nějakým programem na detekci spyware/malware

*kontaktovat technickou podporu seznamu (bohužel jen 8:00-18:00 napoveda.seznam.cz/...

*změnit poskytovatele pošt.schránky

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, poradím Vám - pokud máte takový problém na Seznamu, založte si nový účet někde jinde (a můžete zase odesílat). Zdravím!

praivo*

Jestli má z počítače spambota, tak tohle udělá asi každý server.

from
hodnocení

1x

ale nevíme to nejduležitější - přes jakou službu se posílají maily (seznam, yahoo, gmail) a jestli přes prohlížeč a nebo přes mail.klienta(SMTP). A taky jestli nejdou odesílat jen z jednoho mailového účtu nebo i jiných (ale pro jiného poskytovatele mailu to má smysl).

babusa*
hodnocení

Díky všem,mám seznam,ale prohlížeč google.Večer jsem počítač vypnula,ráno se strachem zkusila poslat mejl a světe div se,ono to funguje-tak netuším,co nebo proč to dělalo.Akorát se mi taky stalo,že se mi poslaný mejl vrátil,Mailer Daimler nebo tak nějak to napsalo a přitom od dotyčných vím,že jim to přišlo a odpověděli-konkrétně šlo o pár fotek.Hezký den všem tady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]