Nejste přihlášen/a.
Nainstaloval jsem na služební PC program Foxit Reader verzi 7.1.5.425 jako administrátor. Instalace proběhla v pořádku, ale nelze změnit jazyk na češtinu. V práci je přístup na internet podmíněn zadáním přihlašovacího jména a hesla, například u IExploreru.
Pokud zadám File -> Preferences -> Languages, tak mi nabídne výběr z mnoha jazyku. Pokud vyberu češtinu (soubor XML) a zadám OK, tak program vygeneruje tabulku a po potvrzení se snaží připojit na internet. To se nepodaří, protože není zadané jméno a heslo a stahování lokalizace se ukončí.
Když jsem zkoušel stáhnout češtinu ručně a nakopírovat soubor mts_lang_cz_cz.xml do složky langcz_cz tak i potom nešlo vybrat v nastavení češtinu. Lze nějakým způsobem ručně nastavit četinu pokud mám stažený tento soubor, ale nelze se připojit na internet? Díky
Obávám se, že pro danou verzi neexistuje CZ - ten seznam zemí je "šablona". Na výběr jdou jen země s danou jazykovou verzí.
doplněno 08.06.15 12:39:zkuste ještě postupy podle starších verzí... :
No ale v tom prvním obrázku máš češtinu vybranou, ne? Fajfku máš taky zelenou, tj. soubor existuje, takže to vypadá OK. U mně to vypadá stejně a foxit je česky.
Ještě zkontroluj ten xml soubor - ve druhém řádku by měl být text <Reader version=" a číslo tvojí verze.
Zdravím.Jak jste dopadl se změnou jazyka? Já mám Foxit Reader 8.2.1 a problém je naprosto stejný.Čeština je v nabídce, ale nejde nainstalovat (nebo to neumím). Máte nějakou radu? To zobrazení odpovídá.
Bohužel v nabídce je, ale čeština pro FR 8.2.1 bohužel zatím není k dispozici, tzn., že ta nabídka odkazuje na prázdné místo.
Díky za odpověď. A v tom vašem FR 7.1.5.425 čeština jde? Mně by to stačilo.Případně podrobnosti na @ poště.
Já mám to samé, co ty, FR 8.2.1.
Pokud jsem se dočetl, tak zrovna pro 7.1.5.425 taky není. Ale je třeba pro 8.1.4.1208 a několik dalších. Pro 8.2.1 však nefunguje - osobně ověřeno.
Tak děkuji. Nakonec jsem nainstaloval tu verzi 8.1.4.1208 a nainstaloval tam češtinu z tohoto cestiny.idnes.cz/... odkazu a zatí to vypadá bez problémů. Díky za pomoc.
Stránka s češtinou je cestiny.idnes.cz/... ale poslední verze je tam ta 8.1... novější jsem zatím nikde nenašel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.