Někdy se mi při surfování stane, že najednou zamrzne pravé tlačítko myši (nemyslím tím takové ty srandičky typu"nemačkej na mým webu pravý tlačítko") a nejde stisknout ani v IE, ani ve Windowsech. Navíc celý systém se začne chovat nějak podivně, jakože se ztrácejí lišty v oknech atp. Většinou stačí když povypínám všechny okna s IE a vše se pak rozběhne tak jak má... Zrovna teď se mi to stalo Poradí někdo? Nepomáhá ani reinstalace windows/formátování disku/odstranění spywaru, prostě nic
Abych nezapoměl, používám Windows XP Proffesional, Internet Explorer 6.0 a vysokorychlostní internet (bezdrát), i když s tím to asi nemá nic společnýho
wzcom
jakou mas mys? mas k ni software (ovladace) protoze jestli to blblo i po reinstalu tak to bude bud v hardwaru nebo v ovladacich i kdyz to je mi divny proc by blbly ty listy ve win...
kobi
Ne-e, myškou to neni. Za tu dobu už sem vystřídal tři a je to u všech stejný.
wzcom
hmm, ta to fakt netusim...
derek*
Zajdi si na stranku www.spyware.cz - je tam par diagnostickych a opravnych utilit, ja bych rekl ze tvuj problem je bud vir nebo nejaky spyware.
Paklize by nepomohli nastroje a informace na samotnem webu, tak se obrat na tamni forum, je tam mnoho schopnych lidi a urcite ti poradi.
max*
No, pokud formatoval disk, tak tam vir asi nebude...
Co takhle problem v biosu? Zkus ho prehrat na vyssi verzi...
Max
derek*
Pokud vidim tak sice formatoval, ale zrejme uz lozi na net. Precti si nekde studii jak v urcitejch case prezije na netu"pannenskej"comp - tzn. bez zaplat, firewallu a AV, o antispywaru ani nemluve.
Divny chovani a padani exploreru apod bych na bios fakt nesvadel, to uz bude spis problem v RAMce nebo grafce, ale i to povazuje za blbost ...
at si na www.spyware.cz stahne program HijackThis a udela Scan a log posle sem nebo jeste lip na mnou zminovany forum.
kobi
Gdo řekl že mám nezabezpečenej komp? Já ty windowsy kvůli tomu reinstaloval asi už 5x, protože sem třeba u sebe neměl CDčko a nemohl sem ho tam strčit tak mi to spadlo. Ale ihned po instalaci XPček instaluju Kerio firewall, pravidelně používám spybot search & destroy a mám AVG 7, takže myslim že komp je zabezpečenej celkem dost...
derek*
Hele klid, ja jenom oponoval Maxovi, z tvyho prvniho popisu nebylo receno ze to mas zabezpeceny.
Tak sem hod log z Hijacku a ja ti zkusim rict jestli je tam nejaka svine nebo ten log postoupim nekam dal.
max*
No,"pannenskej"comp prezije asi 20 minut,ale po formatu, nahrani OS,a Firewallu, by to melo byt zabezpeceny...jo, a jeste antivirak a ten pak pres Firewall aktualizovat...
A co máš vůbec za kompa, mě se něco takovýho začně dít když moc zasekám Ramku a už komp nestíhá, pokud máš otevřeno x oken a ještě třeba nějakou tu mp3 atd počítač třeba s 128 ramkou a winXP to brát nebude
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.