Nejste přihlášen/a.
Dobrý den dnes jsem rozebíral ntb abych ho vyčistil a dal pastu na procák a složil ho zpět se zjištěním. že mi nejdou reproduktory tak jsem ho rozebral znovu a a vše mám zapojené...předpokládám, že se zapojuje hned po klavesnicí vedle tlačítka na zapnutí a pro touchpad ... i po několikátem pokusu stále nejde. mam Lenovo IDEAPAD Z580.
Dobrý den, takže, uvnitř NTB je snad vše v pořádku, zvuk dříve fungoval a nyní ne. Není na těle NTB tlačítko na vypnutí zvuku? Zkoušel jste nastavit BIOS (třeba na výchozí)? V Správci zařízení je vidět zvuková karta (a text, že pracuje správně)? Zkoušel jste zvuk na sluchátka?
Není v Ovládání hlasitosti (mixéru) zvuk vypnutý, resp. stažený na minimum? Je vidět ikona zvuku na hlavním panelu (u hodin) a není škrtnutá? Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.