Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam se starými zákl. PC deskami? Liberec.kraj

Od: tom28 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám doma asi 20 starých počítačových základních desek, myslím jsi že by to mohl někdo vykupovat, protože jsou třeba už jenom pozlacené piny. Většina jich asi funkčních nebude, ale jinak nejsou nějak moc poničené. Kde přesně se tyto desky dají prosím vás prodat a kolik bývá průměrná cena za jednu, nebo za kilo? V okolí libereckého kraje nebo Semil. Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

beri49*
hodnocení

2x

Inu když na sebe nechceš víc prozradit, tak hledej tady sberne-dvory.cz/...

hodnocení

0x

Zdarma vám je odeberou po předložení OP v oblastním ekodvoru. Nebo můžete použít hledač z googlu.com.. např. aaavykupkovu.cz/... mi to našlo za 0,01 vteřiny.

doplněno 05.06.15 17:55:

google.cz/...

Může být tento odkaz? je to lepší?

tom28
hodnocení

Když to je někde na moravě..

tom28
hodnocení

lepší to neni.. prvních pět odkazů jsou totiž z uplně jiných míst.. dál už jsem ani nepokračoval

buss
hodnocení

0x

Sběrný dvůr technických služeb bere zadarmiko. Proč by platili, když je toho jako hnoje. Inzerát nenapadl?

hodnocení

0x

Za dvacet desek nic necekej, pokud nefunguji. Nejlepsi asi bude to nacpat do nejblizsiho elektrokontejneru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]