Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, před časem jsem tu zjišťovala info na koupi notebooku na splátky. Pořídila jsem si ho a teď se mi blíží termín poslední splátky (17. července). Chtěla bych se zeptat předem, jestli mi dají vědět, jestli je teda vše OK a zaplaceno nebo tam musím zavolat/napsat. Popř. za jak dlouho. Aby se třeba nestalo, že pošlu poslední splátku a nazdar a za rok mám doma dluh x set tisíc. Nebo i třeba z důvodu, že jsem mohla přehlédnout něco nebo tak. Prostě jestli mi dají vědět, že je vše zaplaceno.
A ještě - musím potom ještě něco vyřizovat? Nebo stačí poslat poslední splátku a dál neřešit? Mám to u Cetelemu (byla akce s nulovým navýšením).
Dobrý den, podmínky od Cetelem máte asi přečtené. Tam se o tom nepíše nic? Pokud nedostanete žádnou zprávu, tak počkejte (až se připíše platba na jejich účet) a potom je kontaktujte s dotazem, jestli je vše v pořádku a ukončeno. Já bych to asi udělal, abych měl jistotu a klid v duši. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.