Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

EAX550HM512 problém

Od: jaromir83* odpovědí: 3 změna:

zdravím, mám problém se svou grafickou kartou EAX550HM512/TD/256M5/A od ATI.

při hraní některých (různých) 3D her se po 10-20 minutách hraní restartuje počítač nebo to spadne do windows. dělá to i po reinstalu Win XP a snížení rozlišení/detailů ve hře. mám DirectX9.0.

v ovladači ATI Catalyst Control Centre 08.9 pro tuto grafickou kartu jsem např. vypnul hotkeys a VPU recover, dá se tam nastavit ještě něco aby se to chovalo stabilněji?

pokud ne, jakou jinou grafickou kartou se srovnatelným výkonem a cenou max. kolem 1000,-Kč byste mi doporučili? mám motherboard ASUS A8V-VM SE, tak aby to bylo kompatibilní.

dík!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus se podívat, jestli je v pořádku chlazení grafické karty. Tohle vypadá, že se přehřívá.

Nebo slabý zdroj *smich*

Nicméně zatim se přiklánim k tomu chlazení

jaromir83*
hodnocení

měli jste pravdu, vyřešil to externí chladič

img113.imageshack.us/...
img183.imageshack.us/...

PS:jak můžou takovou grafickou kartu vůbec prodávat, když se přehřívá? reklamace nepřipadá v úvahu, být 2 měsíce bez grafiky..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]