Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prohlížeč vivaldi

Od: martinr* odpovědí: 4 změna:

Zkoušel jsem prosím někdo a nebo používáte prohlížeč Vivaldi,mě pracuje pěkně,ale rád bych věděl,zda také existují nějaká rozšíření,která by se dala volně stáhnout z internetu,děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Vivaldi ještě nemá konečnou podobu, myslím,

že si na případná rozšíření budete muset ještě počkat.

Pár informací k p/...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, je v tom prohlížeči něco jako Správce doplňků? Nabízí nějaké doplňky ke stažení (nebo pouze placené)? Co Vám tam ještě chybí k práci? Zdravím!

Pokud se dá dopátrat na jakém jádru prohlížeč běží měly by fungovat některé doplňky pro prohlížeče na stejném jádru. Já k tomu prohlížeči nic bližšího nevím ale pochybuju že by někdo vyvíjel komplet vlastní jádro, když už i tak velký projekt jako opera přešel na jádro gůglu. Tím pádem jsou tři nejpravděpodobnější možnosti - zkusit doplňky pro firefox, msie a nebo chromák.
iz*

Prohlížeč Vivaldi vyvíjí bývalý zaměstnanec Opery,

má jít o fork Chromia.

Podle článku (odlaz výše) to vypadá, že je určen příznivcům "staré" Opery.

S doplňky bych radši počkala na finální verzi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]