Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Word 2007

Od: simca* odpovědí: 3 změna:

Ahoj chtěla bych se zeptat. Před nedávnem jsem si koupila nový 2v1. V základu tu je nainstalovaný Office 2013, ale nekupovala jsem si k němu licenci, protože ho skoro neznám, navíc je v AJ (jsem němčinář, takže se bohužel nedomluvíme :D). Tak jsem si tu nainstalovala 2007. Dneska jsem chtěla poupravit jeden dokument, a zjistila jsem, že mi nejde ani v jednom programu (2007 i 2013) dokument poupravit. Můžete mi někdo poradit co s tím? Dost nutně bych ten dokument dnes potřebovala! Děkuji za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, to nám musíte napsat, jaký je to dokument, resp. jeho formát (koncovka souboru) nebo zda se v programech ani nenačte či nejde editovat (nebo ukládat po úpravě). Případně, jestli fungují a spustí se ty programy. Zdravím!

doplněno 03.06.15 12:17:

simca - ten program napíše nějakou chybovou hlášku? Nejde vytvořit ani zcela nový (čistý) dokument a ten hned uložit? Podívejte se do Vlastností toho souboru, jestli tam není "zafajfkováno" Jen ke čtení - a případně to zrušte (potom Použít a OK). Uděláte to klepnutím na ikonu toho souboru pravým "myšítkem" a vyberete si Vlastnosti.

simca*
hodnocení

Formát to je .docx je to tak dva tři týdny, co jsem ten dokument upravovala (životopis pro ucházení se o novou práci) a normálně to šlo. Dnes jsem ho otevřela znovu v tom samým programu a prostě nejde nic umazat, nic připsat, ani když si ho zkopíruju a chci vytvořit nový dokument, tak to ani neškytne...

iz*
hodnocení

1x

Máte na Office 20017 platnou licenci (nevypršela už zkušební verze)?

Nemáte-li pro Ms Office zakoupenu licenci, budete si ji muset zaplatit.

Nebo můžete nainstalovat Libre Office (zdarma).

Ještě mne napadá, že by mohly dělat neplechu dvě verze Ms Office...

Chcete-li, aby se výsledný dokument příjemci otvíral bez problémů, zvolte při ukládání radši jiný formát (RTF, ODT, DOC), případně exportujte do PDF (poslední má navíc výhodu v tom, že se příjemci zobrazí přesně tak, jak jej vytvoříte – bez ohledu na platformu i na SW).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]