Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bt Tray.exe?

Od: tomasjanik odpovědí: 3 změna:

Zdravím vás, mám dotaz po spuštění PC se mi zobrazí hláška Bt Tray.exe Nevíte co s tím dělat? Netuším co to je. Děkuji

doplněno 02.06.15 23:26: j

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x

No dobre, ale to nestaci, musite taky napsat, co ta hlaska rika :) Nicmene nejspis postaci preinstalovat bluetooth ;)

doplněno 02.06.15 23:38:

tam bude naky bordel v registrech od toho, bych to odinstaloval, docasne vypnul a nakym cisticem projel registry a zkusil najit novou verzi pro vas cip

doplněno 02.06.15 23:39:

pokud to nepouzivate vubec, urcite by slo zakazat v driverech uplne nacitani driveru

doplněno 02.06.15 23:51:

kdyztak ve sluzbach vypnout bluetooth atd, kompletne to zrusit, nevim jak vy, ja uz ani nevim co to je, stejne jako CDrom *smich*

tomasjanik
hodnocení

Tak to už je jasné, díky moc

tomasjanik
hodnocení

je to tam zase, a navíc se mi ted dlouze načítá OS, stav: spouštění systému, pak na půl minuty černá obrazovka a po úplném spuštění systému se zobrazí hláška viz obrázek ...

Bt Tray.exe?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]