Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,
potřebovala bych poradit se stahováním fotek na CD.Jsem samouk, když jsem odcházela do důchodu tak počítače se teprve instalovaly a tak jsem neměla možnost na PC pracovat. Prostě jsem ho koupila a potom pokusy se dopracovala k tomu, že nyní si nejdůležitější věci udělám, mám tiskárnu, stahuji si hudbu z CD do PC. Již jsem udělala několik CD s fotkama, mám Olympus
FE 310 takže fotím jako o život. Jenže už jich mám v PC moc a potřebuji je dát na CD. Kdybych dělala nevím co, prostě mi to píše, že průvodce nelze dokončit a CD již nebude pravděpodobně použitelné. Mám jich už několik jakoby zkažených. Žádný program nepoužívám, mám Vindows XP a to prý nemusím mít, ten to umí sám. No prostě když otevřu PC píše mi to,že některé soubory jsou připraveny pro zápis. Když vložím CD do jednotky , stále mi to píše, že je 700 MB prázdných. Už fakt nevím co udělat,snad jsem to zapoměla či co.Může mi prosím krok za krokem někdo poradit? Moc děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.