Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook: registraci není možno zpracovat

Od: janavalosova odpovědí: 4 změna:
Chtela jsem se prihlasit na facebooku.tak jsem se prihlasila a ukazalo se:vasi registraci neni milozno zpracovat!zkousela jsem to 20krat a nic.mam toho dost!
Pomoctemi
výtka
Upozornění od sys ladinpraha 31. 05. 2015 16:16:40
Založením nového dotazu nic nevyřešíš. Nejvhodnější bude obrátit se s tímto problémem na rodiče.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já FCB nemám a netrápím se tím. Jaký jste tam uvedla věk? Zdravím!

doplněno 30.05.15 16:22:

Také je možnost, že jste ještě dítě a stránka FCB je v PC zablokována na přání Vašich rodičů.

Nebo jsou údaje správné, ale nejdou odeslat, když si pro FCB nepovolíte v prohlížeči cookies.

Povolte cookies nebo zkuste jiný prohlížeč (nebo registraci zkuste na jiném PC).

doplněno 31.05.15 09:46:

Takže, je Vám 11 let. V tom případě požádejte rodiče a oni (snad či těžko) s tou registrací pomohou.

hodnocení

0x
Tak tam máš něco špatně,zkus nám vypsat to,co chtějí,spolu to jistě rozlouskneme ;)
doplněno 31.05.15 10:44:

Četla jsem,že minimální věková hranice u dětí je 13 let.Ale,registrují se i mnohem mladší.Tady máš přesný návod.

hodnocení

0x
Wamp má pravdu.
Dej sem to, co po tobě chtějí.
Zřejmě tam máš plno chyb, podobně jako v této otázce.
Někdy záleží i na jedné tečce.

hodnocení

0x

Nejvyší čas se na celej slavnej FB vybodnout. Zatím jsem nenašel nějaký vážný důvod, proč to používat. Žiju bez FB a jsem naprosto v pohodě.

Udělej to taky tak a uvidíš ta pohoda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]