Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
naši mají doma starý notebook, který zničeho nic začal na monitoru zobrazovat čáry různě přes sebe a nešlo tak nic vidět. Dal jsem ho do opravy, kde řekli, že je to vadným konektorem u nabíječky, že to zkusí opravit. Místo 10 dnů oprava trvala 21 dní, a když jsem volal, zda už je to hotové, divili se, že nám nikdo nezavolal. Prý měl technik moc práce. Nakonec po 21 dnech pŕišla sms, že si ho mohu vyzvednout. Zaplatil jsem 1100kč a doma zjistil, že se nic nezměnilo a závada přetrvává. Bohužel jsme druhý den odletěli na dovolenou a vrátili se včera. Mohu ještě tuto opravu reklamovat? Mám právo požadovat peníze zpět? Nebo jak lze tento problém vyřešit?
Moc díky všem
vypsali mi na fakturu,co udělali. Vyměnili základní desku(proč?) a vyčistili klávesnici a větrák(kdo to chtěl?). Ale to, že mi počítač dělá porád ty čáry, to jim je jedno :D Co mohu dělat v případě, že mi odmítnou vrátit peníze?
To je ftipný
Za tyto peníze Vám základní desku určitě neměnili. Na Vašem místě bych nejdříve zkusil diagnostikovat závadu - pokud se čáry objevují na externím monitoru je nejspíš vadná grafická karta, pokud je obraz bez vady, bývá to obvykle opotřebovaný kabel k monitoru. Pak se dožadovat opravy nebo vrácení peněz.
doplněno 30.05.15 17:50:No a pak se můžete soudit
Mě se osvědčilo zavolat na infolinku DTestu, časopisu, který taky odebírám. Tel: +420 299 149 009. Několikrát jsem tam volal, když jsem si nebyl jistý. Maj to zmáknutý. Samozřejmě to berou z pohledu práva. Pokud si vynutíte, to co chcete jinými způsoby - třeba osobním kouzlem, nebo nabídkou, která se nedá odmítnout - tak je to na Vás.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.