Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otevření souboru ISO

Od: chica7 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

chtěla bych si nainstalovat jednu hru, ale bohužel nemám program na otevření ISO. Mohli byste mi nějaký doporučit? Stačí nějaký obyčejný, hlavně ať je zdarma. Většina programů mi nabízí vypálení na CD nebo DVD, ale já bych to chtěla jen otevřít a nainstalovat. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

3x

slunecnice.cz/... vytvoříte si virtuální mechaniku a v ní otevřete soubor ISO.Zdar

majk*
hodnocení

1x

Taky doporučuju Daemon Tools Lite

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud si tu hru ve formátu ISO vypálíte, tak ji potom nainstalujete z mechaniky. Myslím, že pouhé otevření souboru ISO stačit nebude. Takže, buď ho vypálit nebo otevřít v programu, který udělá virtuální mechaniku, tam potom ten soubor ISO načíst a zkusit instalaci. Zdravím!

slunecnice.cz/...

iz*
hodnocení

0x

Některé soubroy ISO se dají otevřít programem 7Zip, ale ne všechny

a ne všechny soubory budou po rozbalení fungovat.

Doporučila bych soubor ISO vypálit na CD/DVD a pak teprve spustit instalaci.

ctenar*
hodnocení

0x

Magic Disc (freeware)

praivo*
hodnocení

0x

Já používám Virtual CloneDrive.

doplněno 31.05.15 20:40:

Ale napřed to zkus přejmenovat na .zip a rozbalit, mohlo by to jít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]