Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
Kvuli uceni vPHPcku mi kamarad poradil at si stahnu open source kod traviana a zkusim se v nem naucit orientovat.
Nejake zaklady mam, klicova slova, zaklady OOP, ify, cykly, funkce a podobne veci umim, ale potreboval bych poradit kde mam zacit v projektu travianu, protoze absolutne nevim odkud to mam vzit. Kdyz najdu soubor, tak vetsinou vychazi z jineho (includnute tridy) a zaroven vola veci do jinych souboru.
Mohl by mi nekdo pomoci?
no musite jit po tech includech a zjistovat, co se kde dela a jake vystupy to vychlustava, kam to pokracuje atd atd, nevim ale jestli je to nejlepsi zpusob uceni, nejvice se naucite vlastnimi projekty a postupy dle zadani a prani klienta, ikdyz leckdy jsou nejake priklady pouziti nutne videt, ale k tomu casto staci google pri hledani dilci veci... nicmene vam reknu, ze ikdyby mi nekdo nabidl 100tis, v zadnem cizim kodu se neminim hrabat a rovnou reknu at se nezlobi, ale ze na to nemam cas bud cele znova nebo nic. Nejsem kdovijaky borec programator, ale zatim jsem vyresil vsechno, co bylo zapotrebi za behu zakazky/projektu, ikdyz s tim jsou misty nervy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.