Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Php - orientace travian

Od: tajemnak* odpovědí: 1 změna:

Dobry den,

Kvuli uceni vPHPcku mi kamarad poradil at si stahnu open source kod traviana a zkusim se v nem naucit orientovat.

Nejake zaklady mam, klicova slova, zaklady OOP, ify, cykly, funkce a podobne veci umim, ale potreboval bych poradit kde mam zacit v projektu travianu, protoze absolutne nevim odkud to mam vzit. Kdyz najdu soubor, tak vetsinou vychazi z jineho (includnute tridy) a zaroven vola veci do jinych souboru.

Mohl by mi nekdo pomoci? :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

no musite jit po tech includech a zjistovat, co se kde dela a jake vystupy to vychlustava, kam to pokracuje atd atd, nevim ale jestli je to nejlepsi zpusob uceni, nejvice se naucite vlastnimi projekty a postupy dle zadani a prani klienta, ikdyz leckdy jsou nejake priklady pouziti nutne videt, ale k tomu casto staci google pri hledani dilci veci... nicmene vam reknu, ze ikdyby mi nekdo nabidl 100tis, v zadnem cizim kodu se neminim hrabat a rovnou reknu at se nezlobi, ale ze na to nemam cas *cteni* bud cele znova nebo nic. Nejsem kdovijaky borec programator, ale zatim jsem vyresil vsechno, co bylo zapotrebi za behu zakazky/projektu, ikdyz s tim jsou misty nervy ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]