Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se ukládají savy

Od: vojta1996 odpovědí: 7 změna:

Zdravím. Neví náhodou někdo, kde se ukládají savy do hry Unreal II: The Awakening? Předem děkuji za odpovědi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slayer
hodnocení

0x

Dokumenty - My Games

nebo přímo někde ve složce kde je nainstalovaná hra

vojta1996
hodnocení

Ani ve hře, a už vůbec ne v dokumentech, to najít nejde. Neporadil by jsi mi jinak?

lordweb24*
hodnocení

0x
Co provest save pozice a pak hru vypnout a vyhledat ve windows soubory u kterych v ten den byla provedena zmena?
vojta1996
hodnocení

Zkusit to můžu, ale pochybuju, že by to pomohlo. Když-tak dám vědět.

tomas11*
hodnocení

0x

Tak u některých her musíš dát zobrazit skryté složky , pak na disku C najít složku program data a tam pohledat ,zjistil bych ti to přesně ale nechce se mi tuto starou hru instalovat. hledej orbit nebo podobně . Hlavně si nic nesmaž když si nebudeš jistý , a potom nezapomeň zase vrátit nezobrazovat skryté složky. Zdar.

vojta1996
hodnocení

Už jsem na to přišel. Mě šlo hlavně o ty levely. A ty se ukládají do C:Unreal2SystemUser.ini). Jinak díky i za ty tvoje rady. Troěku mi to taky pomohlo. :)

tomas11*
30.05.15 20:43

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]