Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Za poslední týden na mně několikrát vyskočila tadle okýnka. Nevíte někdo prosím vás co to přesně znamená a co s tím mám kdyžtak dělat?.?.?
Asi bych doporučil zakoupit licenci a reaktivovat.
Rozhodně bych nedoporučil hledat aktivátory windows na googlu. Určitě bych neradil aktivátor použít při užívání internetbankingu,..
doplněno 28.05.15 18:52:nechci dělat reklamu - OS se dá sehnat za 1200,- a levnějí (přes nějaký bazoš možná... nebo přes známého a firmu...) např. vyhodny-software.cz/...
doplněno 29.05.15 07:34:mcgyver@ to je zajímavá informace - pokud ta firma prodává shodný klíč více lidem, musí to časem Mrkvosoft zjistit a podniknout právní kroky... Ale zní to fakt zajímavě... Já už od nich chtěl koupit licenci pro syna (má staré XP), takže se raději mrknu jinam...
Díky
Já mám Windows od vyhodny-software.cz zadal jsem Key k Windows pár měsíců to fungovalo, potom mě Microsoft zablokoval Windows, že je nelegální, tak mě poslali nový CD key, ten nefungoval i když jsem to po telefonu ty čísla vyťukal správně. A pak že se říká, že s poctivostí nejdál dojdeš.
Hláška znamená, že Microsoft (stejně jako řada jiných softwarových firem) se snaží maximálně znepříjemnit zprovoznění jejich produktu koncovému uživateli, který si jejich produkt pořídil legálně. Musíte kontaktovat Microsoft (přes web, telefonicky), aby si ověřili, že vaše windows jsou řádně zakoupená. Pokud to neuděláte, po čase se windows zablokují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.